Om oss

Dalenbergs El & Maskinteknik AB startades 2003. I över 15 år har vi projekterat, monterat och levererat installationstjänster av olika slag till små och stora företag, industrier, villa- och fastighetsägare – i Sverige och internationellt.
2018 blev Vattenfall Services Nordic AB ny ägare av Dalenbergs. Det har medfört en fantastisk tillgång till mer kompetens och resurser. Idag har vi kapacitet för såväl stora och små objekt som utmanande speciallösningar.
I vårt arbete strävar vi efter att erbjuda hög kompetens, personlig service och kvalitetssäkrade lösningar.
Kompetens
Våra projektledare och tekniker har en bred kompetens, och tack vare vår stora resursbank har vi tillgång till expertkompetens och extra resurser vid behov.
Service
Vi är ett entreprenörsdrivet och personligt företag, med vana att erbjuda snabb, engagerad och flexibel service. Budgetar, tidsramar, kommunikation och projektplaner ska fungera hela vägen från start till mål.
Kvalitet
Kvalitet och säkerhet genomsyrar hela vår arbetsprocess med stort fokus på noggrann planering och kontinuerliga kvalitetskontroller. Vi är certifierade enligt branschnormen FR2000, vilket innebär att vi uppfyller ställda krav på kvalitet, miljö, arbetsmiljö, brandskydd och kompetens.

Copyright © Dalenbergs  2023

Vår dataskyddspolicy (PDF)
Top