Jobba hos oss!

Söker du efter en arbetsplats i ständig utveckling? Trevliga kollegor och kunder? Då är du varmt välkommen till oss! Med många spännande projekt på gång, söker vi alltid efter flera nya medarbetare till vårt kompetenta team. Om du är strukturerad, lösningsorienterad och har en hög kommunikationsförmåga kommer du att trivas som fisken i vattnet hos oss.

Lediga jobb just nu

Servicetekniker – elektriker

I din roll som servicetekniker arbetar du med våra kunder i närområdet till vår etablering i Marks kommun. Det är en fri roll som kräver ett eget driv. Tjänsten innebär mycket kundkontakt.

Är du intresserad, kontakta:
Christoffer Andreasson, telefon: 0702-954533

Projektledare

I din roll som projektledare kommer du att driva dina egna projekt inom bland annat industri, bygg, laddinfrastruktur/e-mobility och solscellsanläggningar. Du är även delaktig i försäljning, främst genom att i ditt team arbeta med nya anbud. För att lyckas i rollen ser vi att du har en elingenjörsutbildning eller motsvarande längre arbetslivserfarenheter som elektriker. Bas-U, Bas-P och kunskap i entreprenadjuridik (AB04/ABT06) är också krav. Du har god datorvana (MS-Office) och talar och skriver svenska obehindrat. Goda kunskaper i engelska är meriterande.

Är du intresserad, kontakta:
Christoffer Andreasson, telefon: 0702-954533

Elektriker, ledande montörer och montörer apparatskåp

I din roll får du jobba i intressanta och utvecklande projekt lokalt, nationellt och internationellt, med stora möjligheter till personlig utveckling. För att lyckas i rollen ser vi att du har en elutbildning, gymnasium eller KY-utbildning 2 år. Ledande montörsutbildning och ESA 19-certifikat är meriterande. Du har körkort klass B och god datorvana (MS-Office). Du talar och skriver svenska obehindrat och goda kunskaper i engelska är meriterande.

Är du intresserad, kontakta:
Christoffer Andreasson, telefon: 0702-954533

Om det inte finns en ledig tjänst som passar dig just nu, tar vi gärna emot spontana ansökningar. Skicka mejl med ditt CV till: jobb@dalenbergs.se

Copyright © Dalenbergs  2024

Vår dataskyddspolicy (PDF)
Top