Möt våra medarbetare

Här följer en intervju med en av våra medarbetare om hur det är att jobba hos oss.

Leif, projektledare

”Som projektledare driver jag hela anbuds- och projektprocessen både gällande entreprenad och emobility men även solcellsanläggningar.”

Efter att ha jobbat både som elektriker, arbetsledare och elchef på olika företag, sökte sig Leif till Dalenbergs 2020 för jobbet som Projektledare Entreprenad.

Det jag uppskattar mest med Dalenbergs är att hela organisationskulturen präglas av säkerhet, engagemang och tillit. Den affärsmässiga andan och att vi alla vill vara med och bidra till att det går bra för företaget är också något jag verkligen gillar.

Som projektledare driver jag hela anbuds- och projektprocessen både gällande entreprenad och emobility men även solcellsanläggningar. Jag jobbar mycket med att bevaka marknaden och även med att kalkylera förfrågningsunderlag, resurser och material till projekten. Jag har också väldigt många sociala kontaktytor, med såväl med kunder som elektriker och montörer för att planlägga arbetet.

Variation och driv i att se projekten ta sin form

I rollen som projektledare tycker jag också att det är väldigt roligt att se sitt projekt ta form, från att ha varit en slät markyta till en färdig anläggning. Du spelar också en mycket viktigt roll i organisationen där du får, på ett väldigt konkret sätt, bidra till att det går bra för företaget. Det får mig att känna stor stolthet då jag verkligen kan vara med och påverka. Så klart är det ju även otroligt roligt att vinna affärer, men inte bara att vinna utan också kämpa för att göra kunden så nöjd som möjligt. Det tycker jag är roligt!

Rollen som projektledare är också varierande och dagarna kan se olika ut. Oftast så träffar jag kunder eller projekterar med tekniker, ingenjörer och underentreprenörer för att utföra jobbet. Men ibland är jag även ”ute på fältet” där jag tittar på det jobb som ska göras. Variationen i jobbet är stimulerande.

Jag började min karriär som elektriker och har sedan dess hunnit med att jobba både som arbetsledare och elchef på olika företag inom elbranschen. Efter några år kände jag att jag ville testa något nytt och sökte därför jobbet som projektledare på Dalenbergs. Trots att min tekniska bakgrund varit en stor fördel i jobbet då det underlättar kalkylering och projektplanering, så handlar jobbet även om driv, att finna en stimulans i att få jobbet gjort och att gilla teamwork!

När jag inte jobbar gillar jag att spela padel och att titta på fotboll. Jag har även en mysig stuga i Falkenberg där jag tillbringar mycket tid. Det får mig att slappna av.

Möt flera av våra medarbetare

Copyright © Dalenbergs  2024

Vår dataskyddspolicy (PDF)
Top