Möt våra medarbetare

Här följer en intervju med en av våra medarbetare om hur det är att jobba hos oss.

David, projektledare

”Utmaningar där du hela tiden måste avgöra och prioritera tid, kompetens och vad som gör mest nytta är också något som jag gillar med rollen..”

David Nordgren har jobbat på Dalenbergs sedan 2020 och trivs fantastiskt bra med projektledarrollen.

Efter att ha haft en ganska brokig karriär där jag har arbetat både som programmerare, elektriker och elkonstruktör i många år bestämde jag mig för att prova på något annat. Projektledarrollen, där du får ha många kontakter, hitta de bästa tekniska lösningarna och vara med i projekt från början till slut, passade mig perfekt.

Utmaningar där du hela tiden måste avgöra och prioritera tid, kompetens och vad som gör mest nytta är också något som jag gillar med rollen. Som projektledare lägger du mycket av grunden för att allt ska flyta på bra därefter och du måste försöka att förutse problem innan de sker så att du kan lösa dem i förtid. Det är lättare sagt än gjort men jag trivs i en roll där jag hela tiden utvecklas och utmanas.

Den sociala spindeln i nätet

Jag har alltid gillat att ha många bollar i luften samtidigt och olika typer av arbetsuppgifter. Rollen som projektledare är väldigt bred där du får agera som spindeln i nätet i projekten, med allt från kalkylering, resursplanering, detaljer kring teknik och material samt ritningar. Det är absolut många administrativa arbetsuppgifter som ska hanteras men jag är även ute en hel del på fältet där jag deltar i byggmöten och ser till att allting flyter på som det ska på plats. Som projektledare har du många kontakter, både med kunder och medarbetare, så att vara social och ha lätt för att bemöta olika typer av människor är viktigt för att trivas.

Att just vara spindeln i nätet är en mentalitet som genomsyrar hela Dalenberg som verksamhet och det är en stor anledning till att jag trivs så bra här. Det är väldigt prestigelöst här och alla våra medarbetare är väldigt hjälpsamma, engagerade och ansvarsfulla. Det känns därför som att alla är lite spindeln i nätet här och samarbetar mot ett gemensamt mål. Dessutom tycker jag också det är roligt att Dalenbergs befinner sig i en expansiv fas där vi är med och bidrar till att göra framtiden mer elektrifierad, vilket jag tycker är väldigt viktigt!

Trots att jag trivs väldigt bra på jobbet har man ju även ett liv utanför! På fritiden laddar jag batterierna genom mountainbikecykling. Jag gillar att cykla i skogen och att inte riktigt veta var vissa vägar tar mig vidare. Det blir som en liten upptäcktsresa med otroligt vackra vyer!

Möt flera av våra medarbetare

Copyright © Dalenbergs  2024

Vår dataskyddspolicy (PDF)
Top