Möt våra medarbetare

Här följer en intervju med en av våra medarbetare om hur det är att jobba hos oss.

Jessica, ekonomi­assistent

”Rollen som ekonomiassistent är väldigt social där du har mycket kontakt med olika typer av kunder, projektledare och medarbetare, vilket passar mig perfekt.”

Jessica föddes i USA men flyttade till Sverige 2007 för kärleken. Innan hon började jobba som ekonomiassistent på Dalenbergs 2019 lärde hon sig svenska de första åren för att sedan jobba som receptionist.

När jag hade bott i Sverige i några år och kände mig bekväm med språket ville jag ha nya karriärmässiga utmaningar. Då blev jag tipsad om tjänsten som ekonomiassistent på Dalenbergs. Det mindre företaget med den stora gemenskapen och familjära kulturen var det som fick mig att söka tjänsten. Och jag har aldrig ångrat det en sekund!

Jag började jobbade med ekonomi på deltid men fick snabbt en heltidstjänst. Jag arbetar mycket med bokföring, hantering av fakturor och en hel del administrativa uppgifter. Även hantering av löner och tidsrapportering ingår i mina arbetsuppgifter.

Socialt för att hålla flödet igång

Rollen som ekonomiassistent är väldigt social där du har mycket kontakt med olika typer av kunder, projektledare och medarbetare, vilket passar mig perfekt. Det är också roligt att ha en viktig roll i företaget och bidra till att hålla det vardagliga flödet igång och se till att allt flyter på som det ska.

Att jobba med siffror har jag alltid tyckt om och intresset för ekonomi började redan i skolan där jag gillade ämnen som matematik, ekonomi och företagande. Att gilla siffror i kombination med att ha erfarenhet av bokföring och fakturering från tidigare arbetsplatser har definitivt varit en fördel för mig då jag redan känner till arbetsprocesser och programmen man vanligtvis jobbar i. Det gör att arbetet blir mer effektivt.

Men jobbet är ju inte allt, du måste även få ha din fritid. Vilket är ytterligare en anledning till att jag trivs så bra på Dalenbergs. Medarbetarnas välmående värderas högt. Och vad jag helst ägnar min fritid åt är mina barn, resa och att avnjuta några rutor choklad! Jag älskar också den japanska kulturen och tittar gärna på anime eller läser manga.

Möt flera av våra medarbetare

Copyright © Dalenbergs  2024

Vår dataskyddspolicy (PDF)
Top