2021-12-17

Vi söker fler medarbetare – ansök här!

Med många spännande projekt på gång, söker vi nu flera nya medarbetare i olika roller till vårt kompetenta team. Om du är strukturerad, lösningsorienterad och har en hög kommunikationsförmåga kommer du att trivas som fisken i vattnet hos oss! Välkommen med din ansökan!

Projektledare

I din roll som projektledare kommer du att driva dina egna projekt inom bland annat industri, bygg, laddinfrastruktur/e-mobility och solscellsanläggningar. Du är även delaktig i försäljning, främst genom att i ditt team arbeta med nya anbud.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en elingenjörsutbildning eller motsvarande längre arbetslivserfarenheter som elektriker. Bas-U, Bas-P och kunskap i entreprenadjuridik (AB04/ABT06) är också krav. Du har god datorvana (MS-Office) och talar och skriver svenska obehindrat. Goda kunskaper i engelska är meriterande.

Elektriker, ledande montörer och montörer apparatskåp

I din roll får du jobba i intressanta och utvecklande projekt lokalt, nationellt och internationellt, med stora möjligheter till personlig utveckling.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en elutbildning, gymnasium eller KY-utbildning 2 år. Ledande montörsutbildning och ESA 19-certifikat är meriterande. Du har körkort klass B och god datorvana (MS-Office). Du talar och skriver svenska obehindrat och goda kunskaper i engelska är meriterande.

Är du intresserad, kontakta:

Christoffer Andreasson, telefon: 0702-954533

Mats Clementz, telefon 0704-313557

Copyright © Dalenbergs  2022

Vår dataskyddspolicy (PDF)
Top