2021-12-17

Vi söker fler medarbetare – ansök här!

Med många spännande projekt på gång, söker vi nu flera nya medarbetare i olika roller till vårt kompetenta team. Om du är strukturerad, lösningsorienterad och har en hög kommunikationsförmåga kommer du att trivas som fisken i vattnet hos oss! Välkommen med din ansökan!

Projektledare

I din roll som projektledare kommer du att driva dina egna projekt inom bland annat industri, bygg, laddinfrastruktur/e-mobility och solscellsanläggningar. Du är även delaktig i försäljning, främst genom att i ditt team arbeta med nya anbud.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en elingenjörsutbildning eller motsvarande längre arbetslivserfarenheter som elektriker. Bas-U, Bas-P och kunskap i entreprenadjuridik (AB04/ABT06) är också krav. Du har god datorvana (MS-Office) och talar och skriver svenska obehindrat. Goda kunskaper i engelska är meriterande.

Läs mer och ansök här.

Elektriker och ledande montörer

I din roll får du jobba i intressanta och utvecklande projekt lokalt, nationellt och internationellt, med stora möjligheter till personlig utveckling.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en elutbildning, gymnasium eller KY-utbildning 2 år. Ledande montörsutbildning och ESA 19-certifikat är meriterande. Du har körkort klass B och god datorvana (MS-Office). Du talar och skriver svenska obehindrat och goda kunskaper i engelska är meriterande.

Läs mer och ansök här.

Personalkoordinator

Som personalkoordinator har du det administrativa ansvaret för alla elektriker på etableringen i Skene. Det innebär ansvar att i samråd med projektledare och serviceansvarig planera och schemalägga elektriker för pågående och planerade projekt och aktiviteter.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en utbildning inom HR (ledarskap, lönesystem, utbildning, personalplanering) eller motsvarande arbetslivserfarenheter som chef, projektledare, ledande montör eller av serviceuppdrag. Du har ett stort intresse och erfarenhet av att planera personalresurser för projekt och serviceuppdrag och organisera utbildningar för personalen. Du har god datorvana (MS-Office) och talar och skriver svenska obehindrat. Goda kunskaper i engelska är meriterande.

Läs mer och ansök här.

Copyright © Dalenbergs  2023

Vår dataskyddspolicy (PDF)
Top