På gång

Vi söker fler medarbetare – ansök här!

Med många spännande projekt på gång, söker vi nu flera nya medarbetare i olika roller till vårt kompetenta team. Om du är strukturerad, lösningsorienterad och har en hög kommunikationsförmåga kommer du att trivas som fisken i vattnet hos oss! Välkommen med din ansökan!

ChargeNode och Dalenbergs säkrar nu rikstäckande installationer av storskalig elbilsladdning

ChargeNode och Dalenbergs El & Maskinteknik har tecknat ett rikstäckande samarbete för installationstjänster av ChargeNodes innovativa laddsystem. Dalenbergs är en ledande aktör inom projektering, montage och installationstjänster och har lokal närvaro på 125 platser i Sverige.

Omfattande elinstallationer i Flüggers nya toppmoderna byggnader

Flüggers produktion i Bollebygd genomgår just nu en stor utbyggnad för att ge utrymme för en ny ”state-of-the-art” fabrik, butik och andra viktiga lokaler. Med en extremt tajt deadline fick Dalenbergs i ansvar att utföra alla el- och datakabelsinstallationer i den nya fabrikens utrymmen och processanläggning, ett uppdrag som nu har utökats. Wästbygg ansvarar för […]

Säkrare med fungerande hinderljus

Vi åker överallt för att utföra våra viktiga uppdrag. Här åkte vi till en åker för att säkerställa spänningsförsörjningen så att de röda hinderljusen på högspänningsledningen fungerar som de ska. Ljusen varnar flygtrafik från att flyga för lågt och minskar på så sätt risken för kollision. Säkerhet framförallt!

Skyddsrond av våra fordon

Fullt fokus på fordon och säkerhet! På Dalenbergs säkerhetsdag förra veckan utförde vi skyddsrond av våra fordon, och vägning för att säkerställa rätt axeltryck och viktfördelning. Efter invändig städning och utvändig tvätt är de nu glänsande redo för framtida uppdrag. Dagen avslutades på topp med säkerhetskontrollerad korv- och marshmallowgrillning och lite spel!

Montage av flera kontrollskåp

Just nu pågår flitigt montage av kontrollskåp för en ny kraftstation på uppdrag av våra vänner på Construction Services, Vattenfall Services. Trevlig helg!

Duo- och singelboxar för fordonsladdning

Nyligen installerade vi kvalitativa laddare från Ctek E-mobility hos BRF Kvarnliden i Göteborg. Laddpunkterna består av 18 duoboxar och 3 singelboxar. Nästa vecka är det dags för 105 laddpunkter hos ytterligare en miljömedveten BRF.

Byggande av skåp till Nederländerna

Nu arbetar vi med ett sista färdigställande av sju frekvens- och styrskåp, ett flertal pulpeter och kopplingslådor till en träindustri. I morgon påbörjar de sin 107 mil långa färd till Nederländerna.

Solenergi till Franzéns Textil

Med över 400 solcellspaneler på taket får Franzéns Textil nu mer än hälften av sin el från solen. Ytterligare ett energigivande projekt levererat av oss på Dalenbergs, och en strålande installation om vi får säga det själva!

Snygg och säker höghöjdsinstallation

Så var ännu en höghöjdsinstallation av högspänningskabel klar – snyggt och säkert!

1 2

Copyright © Dalenbergs  2022

Vår dataskyddspolicy (PDF)
Top